0 producten
 •   Uitstekende service Bezorgt waar je maar wilt!
 •   2 werkdagen levertijd Alles uit voorraad leverbaar!
 •   Niet goed, geld terug. Veiliger kan niet!
 •   Klantenservice 013 - 5359443
Wilt u met ons in contact komen!
 • Kunnen wij u ergens mee helpen?

  Telefonisch Contact
  Heeft u een vraag over een product of over een bestelling die gemaakt is op onze website? De medewerkers van staan graag voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!

  • Tel: 013 - 535 94 43
  • Maandag t/m vrijdag
  • Van 9.00 tot 18.00 uur

  Buiten deze tijden kunt u een e-mail sturen, waarop u binnen 36 uur een reactie kunt verwachten.

  Wij willen u graag verder helpen!
 • Smart contact formulier

  In onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen of een reactie plaatsen.
 • Verzendstatus

  Als je 36 uur na je bestelling hier in de kolom je postcode en ordernummer invult kom je op de Track en Trace pagina van GLS terecht. Hieronder vindt u een verklaring van de codes.

  • Overslag Uw bestelling is door GLS voor de eerste keer gescand.
  • Aankomst Uw bestelling is voor de 2e keer gescand op het verzenddepot.
  • Bestel De chauffeur heeft de bestelling gescand en deze voor aflevering ingeladen.
  • Aflevering De chauffeur heeft de bestelling gescand voor aflevering. Naam en tijd van aflevering worden vastgelegd. Wanneer niet kan worden afgeleverd, is de reden hiervan zichtbaar.
  • Terug uit bestelling Wanneer door de chauffeur niet kan worden afgeleverd, wordt dit bij terugkomst op het depot door een scan vastgelegd.
  • N. in bestelling Wanneer een chauffeur tijdens het laden van de pakketten al weet dat een pakket niet (op tijd) kan worden afgeleverd (bv winkelsluiting), dan wordt dit op het depot geregistreerd en wordt het pakket niet in bestelling genomen.
 • Retourinformatie

  Heeft u zich bedacht? biedt u de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

  Goederen welke door u retourgezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hieronder kunt downloaden.

  Ons adres is:

  Groenstraat 139-193
  5021 LL Tilburg

 • Betaalinformatie

  biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving.

  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent.

  Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.

  Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens.

  Het rekeningnummer van is Rabobank 1705 12 835.
  Ons IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Welkom op buggy.nl!


Welkom op buggy.nl!

Op Buggy.nl kun je alles over buggy’s vinden. Buggy’s met aantrekkelijke prijzen en met belangrijke informatie voor ouders en het kindje. Niet alleen 1-persoonsbuggy’s maar ook duo buggy’s staan op onze site. Ook houden we op de site bij wat de meeste verkochte buggy’s van de laatste tijd zijn. Ook staan alle buggy aanbiedingen, buggy acties en buggy kortingscodes altijd up to date.

We hebben een aantal vaste merken op onze websites. De prijzen van de buggy’s komen niet altijd van de site van het merk van de buggy maar van verschillende sites waardoor we u de beste prijzen kunnen tonen. De buggy merken zijn onder andere:

Buggy toont zowel buggy’s met een hogere prijs als buggy’s die goed zijn voor de portemonnee. Beide voldoen ze aan de Europese veiligheidsnorm. Bij buggy.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel.

De laatste trends worden nauwkeurig bijgehouden. Wanneer er een buggy op de markt is met een nieuw design, zult u deze op buggy.nl vinden. Naast design is functionaliteit erg belangrijk. Ouders moeten al op hun kleintje letten, de boodschappentassen dragen en op de weg letten. Daarom kijken wij ook of de buggy praktisch is voor de ouder.

Er zijn veel accessoires voor buggy’s, deze kunt u bij ons onder het kopje accessoires vinden. Hier staat bijvoorbeeld een leuke meerijdplank zodat een tweede kind op deze manier mee kan liften of een mooie parasol die uw kind tegen de zon beschermt.

Met speciale wensen kun je altijd terecht bij buggy.nl. Een licht gewichtbuggy, zwenkwieltjes, tassendrager, verstelbare zitjes, een design buggy of juist een praktische, een kleurtje, voor één kind of voor twee; je kunt het allemaal vinden op buggy.nl.

Klik hier voor ‘wanneer koop je een buggy’goede tips en laat u verassen door prachtige modellen,handige accessoires en interessante weetjes!