Welkom op buggy.nl!


Welkom op buggy.nl!

Op Buggy.nl kun je alles over buggy’s vinden. Buggy’s met aantrekkelijke prijzen en met belangrijke informatie voor ouders en het kindje. Niet alleen 1-persoonsbuggy’s maar ook duo buggy’s staan op onze site. Ook houden we op de site bij wat de meeste verkochte buggy’s van de laatste tijd zijn. Ook staan alle buggy aanbiedingen, buggy acties en buggy kortingscodes altijd up to date.

We hebben een aantal vaste merken op onze websites. De prijzen van de buggy’s komen niet altijd van de site van het merk van de buggy maar van verschillende sites waardoor we u de beste prijzen kunnen tonen. De buggy merken zijn onder andere:

Buggy toont zowel buggy’s met een hogere prijs als buggy’s die goed zijn voor de portemonnee. Beide voldoen ze aan de Europese veiligheidsnorm. Bij buggy.nl staat kwaliteit hoog in het vaandel.

De laatste trends worden nauwkeurig bijgehouden. Wanneer er een buggy op de markt is met een nieuw design, zult u deze op buggy.nl vinden. Naast design is functionaliteit erg belangrijk. Ouders moeten al op hun kleintje letten, de boodschappentassen dragen en op de weg letten. Daarom kijken wij ook of de buggy praktisch is voor de ouder.

Er zijn veel accessoires voor buggy’s, deze kunt u bij ons onder het kopje accessoires vinden. Hier staat bijvoorbeeld een leuke meerijdplank zodat een tweede kind op deze manier mee kan liften of een mooie parasol die uw kind tegen de zon beschermt.

Met speciale wensen kun je altijd terecht bij buggy.nl. Een licht gewichtbuggy, zwenkwieltjes, tassendrager, verstelbare zitjes, een design buggy of juist een praktische, een kleurtje, voor één kind of voor twee; je kunt het allemaal vinden op buggy.nl.

Klik hier voor ‘wanneer koop je een buggy’, goede tips en laat u verassen door prachtige modellen, handige accessoires en interessante weetjes!

Reviews

    Helaas heeft nog niemand een review over dit product op onze website achtergelaten, dus het wachten is op de eerste gebruikster die haar ervaringen deelt.

Schrijf hier je review: