Goedkoop, opvouwbaar en lichtgewicht. De #1 Verkochte Buggy via Buggy.nl: De Hauck Sport voor € 54,99 via Amazon.nl

De Ideale Bekerhouder voor jouw Buggy

Wij hebben voor je uitgezocht wat de beste opties zijn als jij de beste buggy bekerhouder wilt aanschaffen. We begrijpen dat voor zo'n kleine aankoop iedereen voornamelijk op zoek is naar die ene topper. We hebben flink wat opties vergeleken en dat hieronder uitgelegd. Geloof je het wel? Kijk dan direct naar onze beste optie.

cup-holder

Waar een bekerhouder
aan moet voldoen

Op de volgende eigenschappen hebben we goed gelet wanneer het gaat om bekerhouders voor de buggy's:

Universeel aansluitbaar op buggy's
Antislip & stevige bekerhouder
Goede prijs / kwaliteit verhouding

Negatieve punten

Dit maakt ons minder enthousiast over producten:

Concrete negatieve reviews
Veel te dure producten

De Beste Bekerhouder

Heb je echt weinig tijd, geloof je het allemaal wel en wil je gewoon alleen maar weten wat de beste optie is? Dan houden we het kort: de universele A3 Baby & Kids bekerhouder geschikt voor kinderwagens of de buggy kwam het beste uit onze test.

Waarom is dit de ideale bekerhouder?

Universeel toepasbaar - werkt op vrijwel alle buggy's.

Goedkoper dan A-merk varianten

Prima reviews!

Bekerhouder voor de Buggy

Ben je op zoek naar de beste bekerhouder voor bij jouw buggy? Dan is er genoeg keuze, er zijn meer dan 100 verschillende bekerhouders te vinden, vaak zijn onderdeel van de buggy of het merk. Het maakt het dan extra makkelijk om naar de universele bekerhouders te kijken, die kan je op elke buggy monteren; dus let goed op de aansluiting en het formaat. Past zowel jouw koffie als de drinkfles van de kleine er in? En is de bekerhouder universeel of van hetzelfde merk als je buggy? Dan heb je je match gevonden!

“Een universele aansluiting is een belangrijke overweging “

Het makkelijkste is om direct bij aanschaf van de buggy de matchende bekerhouder te kopen, juist omdat de ‘merk bekerhouders' niet universeel zijn. Vergeten of niet bijgeleverd? Of heb je meerdere buggy's? Ga dan voor onze tip voor deze universele bekerhouder hierboven.