Bekijk de beste Buggy's per merk: Hauck, MacLaren en Safety 1st.

safety 1st buggy

Safety 1st is een Amerikaans bedrijf dat vele kinderproducten op de markt brengt met veiligheid als belangrijk doel. Safety 1st zijn buggy’s die afkomstig zijn uit hetzelfde concern als waar Maxi-Cosi en Quinny onder vallen.

Safety 1st

Alles over de Safety 1st buggy

safatey 1st

Waarom kiezen voor een Safety 1st

De volgende kenmerken zijn redenen waarom anderen hebben gekozen voor een Koelstra Simba buggy!

Gericht op veiligheid

Zeer praktische goedkope buggy in het assortiment

Breed aanbod buggy's tegen gemiddelde prijzen

Sommige modellen goed in hoogte te verstellen

Populaire modellen van Safety 1st

Safety 1st Step & Go Stand Alone Buggy

Safety 1st Step & Go Stand Alone Buggy

De Safety 1st Step & Go Stand Alone Buggy is een handige en praktische kinderwagen die ouders flexibiliteit biedt tijdens hun dagelijkse uitstapjes. Deze buggy is ontworpen met het gemak van ouders in gedachten en heeft een uniek stand-alone inklapsysteem, wat betekent dat hij zelfstandig kan staan wanneer ingeklapt, zonder ondersteuning nodig te hebben. Dit maakt het opbergen en transporteren eenvoudiger dan ooit. De buggy is voorzien van comfortabele zittingen, een verstelbare rugleuning en duurzame constructie, waardoor het een geweldige metgezel is voor gezinnen onderweg. De Safety 1st Step & Go Stand Alone Buggy biedt ouders en hun kleintjes een handige en comfortabele manier om de wereld te verkennen.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€109,00)
Safety 1st Duo Easy way Kombi Set

Safety 1st Duo Easy way Kombi Set

De Safety 1st Duo Easy Way Kombi Set is een veelzijdige en handige babyuitrusting die ouders voorziet van essentiΓ«le items voor de zorg van hun baby. Deze set bevat doorgaans items zoals een kinderwagen, autostoeltje, en accessoires om aan de behoeften van jonge gezinnen te voldoen. Met de Safety 1st Duo Easy Way Kombi Set kunnen ouders op een gemakkelijke en praktische manier voor hun baby zorgen, zowel thuis als onderweg. Deze set is ontworpen met de veiligheid en het comfort van de baby in gedachten en biedt ouders een complete oplossing voor hun dagelijkse behoeften.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€105,00)

Over de buggy's

Safety 1st zijn buggy’s die misschien wat minder bekend zijn in Nederland. Het aanbod in Nederland is wel enorm breed. Je kunt kiezen uit veel modellen waarvan de prijzen lopen van €29,99 tot ongeveer €160,-. Wij vinden de goedkope & compacte modellen (Safety 1st Peps) van het merk erg interessant. Dit is de voordeligste buggy die op buggy.nl te vinden is, en is speciaal ontwikkeld voor reisgemak. De buggy is erg simpel, maar weegt daardoor ook maar 4,8 kilo. Het is echt een buggy die opa en oma kunnen aanschaffen voor als de kleintjes zo nu en dan op bezoek komen.

Nieuwste Buggy Blogs