Bekijk de beste Buggy's per merk: Hauck, MacLaren en Safety 1st.

Over Buggy.nl

Vrouw met buggy buiten vliegveld

Waarom buggy.nl

Op buggy.nl proberen we je te helpen met de keuze voor de buggy die het beste bij jou past. Een buggy die goed aansluit bij jouw behoeften maakt het een stuk comfortabeler: of het nu gaat om de hoogte van de handgrepen, accessoires, of het terrein waar de buggy geschikt voor moet zijn, we got you!

Ben je op zoek naar een no-nonsense buggy wil? Of liever een buggy die net wat luxer is en waar een slaapstand op zit? Of toch eentje die mee kan met het hardlopen of met de fiets, of een lichtgewicht buggy? Onze redactie helpt met tips en advies voor alle categorieΓ«n buggy's.

Op buggy.nl

Hebben we verschillende extra adviespagina's in verschillende accessoires, onze buggy top 10, reviews over duobuggy's of de merkenpagina. En in ons magazine vind je ook nog heel veel meer informatie over bijvoorbeeld wat je moet weten als je een buggy koopt.Β 

En op buggy.nl helpen we je met:

De afweging welke buggy het beste bij jou past;

Kiezen welke accessoires je nodig hebt bij de buggy;

Het uitzoeken van de beste prijs kwaliteit deal voor jouw buggy.

Op zoek naar meer informatie? of nog vragen?

Ben je op zoek naar meer tips of informatie kan je ons bereiken met de onderstaande gegevens. Belangrijk: Dit is geen adres waar je ons kan bezoeken, wij geven ook advies over buggy's en verkopen ze zelf niet.

Kantoor Nederland

Neem contact op!