Bekijk de beste Buggy's per merk: Hauck, MacLaren en Safety 1st.

Goedkope buggy's

5x goede en goedkope buggy's die zeker het overwegen waard zijn!

De prijsverschillen tussen buggy’s kunnen behoorlijk zijn. Afhankelijk van wat je zoekt, kun je een buggy kopen van €40 tot ongeveer €525. De duurdere modellen zijn kwalitatiever en vaak uit te breiden met reiswieg en Maxi-Cosi houders. Hierdoor zijn ze vanaf de geboorte te gebruiken. Goedkope buggy modellen zijn daarentegen vaak eenvoudiger uitgevoerd en geschikt vanaf 6 maanden.

Je hoeft niet veel te besteden aan een buggy, een luxe buggy is echt niet nodig. De onderstaande goedkope buggy’s zijn geselecteerd op prijs en voldoende goede reviews en beoordelingen.

Onze Top 5 Goedkope Buggy's

Goedkope (<€80) buggy's met goede reviews bij de grootste aanbieders:

Bebeconfort Peps Buggy

#1 Bebeconfort Peps Buggy

Deze Peps buggy van Bebeconfort is een perfect model als je op zoek bent naar een goedkope buggy. Het is dan ook de meest voordelige buggy die we op Buggy.nl hebben staan. De buggy is erg eenvoudig uitgevoerd en daardoor heel erg licht en behoorlijk compact. Door de zwenkwieltjes is de buggy lekker wendbaar en de 5-punts gordel zorgt ervoor dat je kindje goed blijft zitten. Deze buggy is ook beschikbaar als uitvoering met zonneklep. De buggy is ideaal als extra buggy voor bij de kinderwagen of als buggy die je standaard onderweg meeneemt.

Verkrijgbaar bij

bol.com
Bebeconfort Kiplo Buggy

#2 Bebeconfort Kiplo Buggy

De Bebeconfort Kiplo is een uiterst comfortabele kinderwagen met diverse verstelbare posities, waardoor je baby overal een heerlijk dutje kan doen. Met de Kiplo kan jouw baby de ideale slaaphouding vinden, dankzij de flexibele en versterkte rugleuning. Bovendien is de Kiplo ultracompact en lichtgewicht, waardoor hij eenvoudig te vervoeren en op te vouwen is. Dankzij zijn soepele manoeuvreerbaarheid is de Kiplo de perfecte metgezel voor ontspannen wandelingen met je kleintje.

Verkrijgbaar bij

bol.com
Cabino Buggy Plooibuggy

#3 Cabino Buggy Plooibuggy

De Cabino Buggy Multi is de ultieme metgezel voor onderweg! Deze buggy is ideaal om je kleintje vanaf 6 maanden comfortabel mee te nemen. Hij kan gebruikt worden tot een maximumgewicht van 22 kg, en de 5-punts veiligheidsgordel zorgt ervoor dat je kindje stevig vastzit. Met een handige zonnekap biedt deze buggy een schaduwrijke plek voor je kindje om te zitten, en je kunt de kap eenvoudig inklappen. Of je nu boodschappen gaat doen of een wandeling door de stad maakt, deze buggy is perfect. Hij heeft namelijk een ruime boodschappenmand voor al je inkopen of de benodigde spulletjes voor je kleintje."

Verkrijgbaar bij

bol.com (€49,99)
Kinderkraft Wandelwagen Lite UP

#4 Kinderkraft Wandelwagen Lite UP

Eenvoudig en snel onderweg met de Kinderkraft Lite UP wandelwagen. Deze lichte, wendbare buggy weegt slechts 6,08 kg. De rugleuning is traploos verstelbaar voor dutjes onderweg. Het omkeerbare inzetstuk biedt stijlopties, terwijl het T-vormige stuur de kleintjes een rijervaring geeft.

Met een verstelbare zonnekap, gemakkelijk aanpasbare zitting, ruime boodschappenmand, 5-punts veiligheidsgordel, bekerhouder, regenhoes en beenkap is de Kinderkraft Lite UP wandelwagen ideaal voor allerlei weersomstandigheden en uitstapjes.

Verkrijgbaar bij

bol.com
Joie Nitro LX Buggy

#5 Joie Nitro LX Buggy

De Joie Nitro LX Buggy heeft een extra grote zonnekap met kijkvenster, ergonomische verstelbare handvatten en verstelbare rugleuning en voetensteun voor het comfort van je kindje. Deze buggy is geschikt vanaf de geboorte dankzij de platliggende rugleuning. Het gebruiksgemak komt tot uiting in de voetrem, vergrendelbare zwenkwielen en het compacte inklapmechanisme met handvat. Veiligheid wordt geboden door de verstelbare 5-puntsgordel, gordelpads, veiligheidsbeugel en voldoet aan Europese veiligheidsnormen.

Wij proberen bij onze toplijsten altijd meerdere leveranciers weer te geven, echter worden buggy's vaak verkocht bij één leverancier. Hierdoor ben je soms aangewezen om jouw buggy bij die leverancier te kopen. Bij onze selectie hebben we hier rekening mee gehouden en proberen wij bij iedere top lijst meerdere leveranciers te selecteren. 

5x een goede keuze!

Waarom zou je een goedkope buggy kopen?

De juiste keuze voor een kinderwagen en/of buggy maakt je leven makkelijker. Het is wél verstandig om even goed na te denken over hoe je deze aankopen wilt doen. Het gaat namelijk vaak om flinke bedragen en door slim te kopen kun je hier echt wel wat op besparen.

In onze ervaring is de juiste buggy aankoop erg afhankelijk van je leefsituatie. Sommige mensen gebruiken een buggy intensief, terwijl bij sommige mensen de kinderen maar sporadisch in de buggy vervoert worden. Iets wat je sporadisch gebruikt hoef je ook niet veel geld aan uit te geven, daarom: een goedkope buggy! Het is goed om na te gaan of je wel zoveel gebruik gaat maken van de buggy als je denkt.

  • Slaapt je kindje overdag niet zoveel meer?
  • Kan je kindje lange afstanden zelf lopen?
  • Heb je al een kinderwagen met zitje?

In die gevallen kan een goedkope buggy prima voldoen!

Een praktijkvoorbeeld:

Als je een duurdere kinderwagen hebt gekocht zit daar naast wieg ook vaak een zitje bij. Hierdoor zul je de wagen langer kunnen blijven gebruiken. Bij ons zit de kleine dame van 2 vaak nog gewoon in de kinderwagen. Een kleine goedkope buggy biedt dan een uitkomst om erbij te hebben voor als je onderweg bent, of voor kleine ritten. Vanaf een jaar of 3,5 zul je merken dat ze lopend toch best al afstanden kunnen afleggen en heb je eigenlijk geen dure buggy nodig. Je gebruikt de buggy dan enkel voor kleine stukjes en eventueel voor op reis. En dan heb je weinig aan een duur en kwalitatief model.

Bekijk ook:

De Joie Nitro LX Buggy heeft een extra grote zonnekap met kijkvenster, ergonomische verstelbare handvatten en verstelbare rugleuning en voetensteun voor het comfort van je kindje. Deze buggy is geschikt vanaf de geboorte dankzij de platliggende rugleuning. Het gebruiksgemak komt tot uiting in de voetrem, vergrendelbare zwenkwielen en het compacte inklapmechanisme met handvat. Veiligheid wordt geboden door de verstelbare 5-puntsgordel, gordelpads, veiligheidsbeugel en voldoet aan Europese veiligheidsnormen.