Bekijk de beste Buggy's per merk: Hauck, MacLaren en Safety 1st.

joolz buggy

Joolz is een gerenommeerd bedrijf dat hoogwaardige kinderproducten produceert, met een sterke nadruk op veiligheid. Joolz biedt buggy's die behoren tot dezelfde groep van merken als Maxi-Cosi en Quinny.

Joolz Buggy

Alles over de Buggy's van Joolz

Waarom kiezen voor een Joolz Buggy

De volgende kenmerken zijn redenen waarom anderen hebben gekozen voor een Joolz buggy!

Kwalitatief een zeer goede buggy

Design van de buggy's is erg mooi

Populaire keuze van veel ouders

Joolz buggy's zijn uitbreidbaar met verschillende accessoires

Joolz buggy's zijn ontworpen voor comfort voor zowel ouders als kind

Joolz hecht veel waarde aan veiligheid van kinderen

Populaire modellen van Joolz

Joolz Aer+ Buggy

Joolz Aer+ Buggy

Dit is onze beste keuze is deze stijlvolle en praktische buggy. Het is de ideale keuze voor dagelijks gebruik en voorzien van alle gewensten gemakken, waaronder een veiligheidsbeugel, regenhoes, uitschuifbare zonnekap en zelfs een handige boodschappenmand.

Joolz Aer buggy

Joolz Aer buggy

De Joolz Aer buggy is een lichte en compacte kinderwagen die perfect is voor actieve ouders die onderweg zijn. Met zijn strakke en eigentijdse ontwerp biedt deze buggy niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar ook praktische functionaliteit. De Joolz Aer is eenvoudig op te vouwen tot een compact formaat, waardoor hij gemakkelijk op te bergen is in de auto of in het openbaar vervoer. Ondanks zijn compacte formaat biedt deze buggy comfort voor je kleintje met zijn verstelbare zitting en ventilatie. De Joolz Aer is de ideale metgezel voor ouders die mobiliteit en gemak hoog in het vaandel hebben staan tijdens hun dagelijkse avonturen met hun kind.

Verkrijgbaar bij

bol.com

Verschil tussen de Joolz Aer en Joolz Aer+

De Joolz Aer en de Joolz Aer+ zijn twee uitstekende buggy's, waarbij de Joolz Aer+ een geavanceerde upgrade biedt voor extra comfort en aanpassingsvermogen aan de groeiende behoeften van je kind. Het onderscheid tussen beide buggy's is duidelijk: terwijl de Joolz Aer beschikt over een half verstelbare rugleuning, gaat de Joolz Aer+ nog een stap verder met een volledig verstelbare rugleuning en voetensteun.

De volledig verstelbare rugleuning en voetensteun van de Joolz Aer+ maken het mogelijk om de buggy in verschillende posities te plaatsen, waaronder een extra platte ligstand. Dit betekent dat als je kleintje tijdens een wandeling in slaap valt, de zitting volledig plat kan worden gelegd, wat zorgt voor een comfortabele slaapomgeving. Maar dat is niet alles; de Joolz Aer+ kan ook rechtop worden gezet in een goede zitpositie, waar je kindje niet onderuit kan zakken. Wat deze buggy nog specialer maakt, is de extra lange rugleuning. Hierdoor kan je kindje comfortabel in de buggy blijven zitten, zelfs als ze al 3 jaar oud zijn en je de buggy nog steeds wilt gebruiken voor lange wandeltochten.

Als je kindje langer dan gemiddeld is, hoef je je geen zorgen te maken. Dankzij de extra lange rugleuning van de Joolz Aer+ zal zelfs een langer kindje perfect passen en genieten van alle comfort die deze buggy te bieden heeft. Met de Joolz Aer+ ben je dus verzekerd van een buggy die meegroeit met je kind en zowel comfort als flexibiliteit biedt voor zowel ouders als kleintjes.

Over de buggy's van Joolz

Joolz, een vooraanstaand merk in kinderwagens en buggy's, staat voor kwaliteit en comfort. Onze buggy's zijn gemaakt van sterke materialen om duurzaamheid te garanderen. Ze zijn ontworpen met het oog op het comfort van zowel ouder als kind, met handige functies zoals een boodschappenmand, verstelbaar zonnescherm en een flexibele zitting. Veiligheid staat centraal, met een verstelbare vijfpuntsgordel voor de groei van je kindje. Kortom, Joolz buggy's bieden duurzaamheid en comfort voor een zorgeloze ouder- en kinderervaring.

Nieuwste Buggy Blogs

Een nieuwe Joolz Buggy kopen

Als je zoekt naar winkels waar de Joolz modellen in het assortiment zitten kom je uit op Babypark enΒ Prenatal. Vanzelfsprekend veranderen de webshops die deze producten aanbieden, wij proberen dit bij dit overzicht up-to-date te houden. Op het moment van schrijven zijn bovenstaande webshops in ieder de meest populaire winkels / webshops die Joolz buggy producten verkopen.

Verschillende Joolz types:

  • Joolz Aer+ Buggy (het flagship!)
Alle Buggy Gidsen en Top 5 Rijtjes!

Dit is onze beste keuze is deze stijlvolle en praktische buggy. Het is de ideale keuze voor dagelijks gebruik en voorzien van alle gewensten gemakken, waaronder een veiligheidsbeugel, regenhoes, uitschuifbare zonnekap en zelfs een handige boodschappenmand.