Bekijk de beste Buggy's per merk: Hauck, MacLaren en Safety 1st.

maclaren logo

Het merk Maclaren maakt buggy’s die bekend staan om het design, de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. De buggy’s van Maclaren zijn licht van gewicht en de Maclaren buggy wordt gekenmerkt door een compacte vouw die je eenvoudig met een hand (en voet) kunt bedienen. Je kan de buggy's op het moment alleen kopen via Amazon.nl

Maclaren

Alles over de Maclaren buggy

maclaren buggy image

Waarom kiezen voor een Maclaren

8 unieke redenen waarom ook u voor een Maclaren buggy moet gaan:

Kwalitatieve materialen

Design is mooi & uitvoerig gedaan.

Meest verkochte Buggy's ter wereld

Veel functionaliteiten

Veel investeringen in Veiligheid

Veiligheid staat voorop

Goede Prijs / Kwaliteit Verhouding

Duurzaamheid staat voorop

Populaire modellen van Maclaren

Maclaren atom buggy

Maclaren Atom

De Maclaren Atom is een compacte en stijlvolle kinderwagen die perfect is voor ouders die onderweg zijn. Met zijn slanke ontwerp en gebruiksvriendelijke functies biedt deze kinderwagen zowel mode als functionaliteit. De Atom is voorzien van een verstelbare zitting, een zonnescherm voor bescherming tegen de zon en een ruime opbergmand voor benodigdheden. Deze lichtgewicht kinderwagen kan eenvoudig worden opgevouwen voor transport en is een praktische keuze voor gezinnen die mobiliteit en stijl waarderen tijdens hun dagelijkse avonturen met hun kind.

Verkrijgbaar bij

Amazon.nl
Maclaren Quest Buggy

Maclaren Quest buggy

De Maclaren Quest buggy is een veelzijdige en handige kinderwagen die bekend staat om zijn duurzaamheid en comfort. Deze buggy is ontworpen om ouders en hun kleintjes een comfortabele en gemakkelijke reiservaring te bieden. De Quest buggy heeft een verstelbare zitting, een zonnescherm voor bescherming tegen de zon, en een ruime opbergmand voor benodigdheden. Dankzij het lichtgewicht ontwerp is hij gemakkelijk te manoeuvreren en kan hij eenvoudig worden opgevouwen voor transport of opslag. De Maclaren Quest buggy is een populaire keuze onder ouders die mobiliteit en comfort waarderen tijdens hun dagelijkse avonturen met hun kleintje.

Verkrijgbaar bij

Amazon.nl
Maclaren Techno XT

Maclaren Techno XT

De Maclaren Techno XT is een hoogwaardige kinderwagen die comfort en functionaliteit biedt. Met een verstelbare zitting en een uitklapbaar zonnescherm is het ideaal voor onderweg. Deze lichtgewicht kinderwagen kan eenvoudig worden opgevouwen voor transport en heeft een ruime opbergmand. Maclaren staat bekend om zijn duurzame constructie, wat zorgt voor een langdurig gebruik.

Verkrijgbaar bij

Amazon.nl

Over de buggy's

Het merk Maclaren gebruikt alleen de sterkste materialen voor haar buggy’s. Daarnaast staan bij de Maclaren buggy’s comfort voorop. De meeste Maclaren kinderwagens zijn uitgerust met een boodschappenmand, zonnescherm en een zitting die naar achteren geplaatst kan worden. Wat veiligheid betreft beschikken de Maclaren`s over een vijfpuntsgordel die goed verstelbaar is zodat deze meegroeit met het kindje. Kortom een buggy waar je veel plezier van zult hebben.

Nieuwste Buggy Blogs

De Maclaren Buggy kopen

Als je zoekt naar winkels waar de baby YOYO modellen in het assortiment zitten kom je uit op Amazon.nl. De Maclaren Quest Buggy zwart blijft de populairste editie.

Alle Buggy Gidsen en Top 5 Rijtjes!