Bekijk de beste Buggy's per merk: Hauck, MacLaren en Safety 1st.

babyzen yoyo buggy

Babyzen Yoyo buggy's zijn innovatieve en veelzijdige kinderwagens die bekend staan om het compacte ontwerp en uitstekende mobiliteit. Deze buggy's zijn ontwikkeld met het oog op stedelijk ouderschap en zijn perfect geschikt voor actieve gezinnen die veel onderweg zijn.

Babyzen YOYO² Buggy

De populaire YOYO²'s van Babyzen

Waarom een Babyzen YOYO?

De volgende kenmerken zijn redenen waarom anderen hebben gekozen voor een Babyzen Yoyo buggy!

Ultracompact en lichtgewicht

Veelzijdigheid - geschikt voor baby's en peuters

Gemakkelijk manoeuvreerbaar

Stijlvol ontwerp

Geschikt om mee te reizen

Comfortabel en veilig

Populaire modellen van Babyzen Yoyo

Babyzen YOYO² buggy 6+

Babyzen YOYO² buggy 6+

De Babyzen YOYO² buggy 6+ met zwart frame en zwarte bekleding is een stijlvolle en praktische kinderwagen voor oudere baby's en peuters. Het compacte en lichtgewicht ontwerp maakt hem ideaal voor stedelijke omgevingen. Met verstelbare zitting, zonnescherm en ruime opbergmand biedt deze buggy zowel comfort als gemak. Het zwarte frame en de bekleding geven de YOYO² een tijdloze uitstraling.

Verkrijgbaar bij

bol.com
Baby Yoyo2 Buggy 2-in-1

Baby Yoyo2 Buggy 2-in-1

Met de Babyzen Kinderwagen Yoyo2 2in1 Black White ben je vanaf de geboorte klaar om samen met je baby de wereld te verkennen. Deze veelzijdige kinderwagen wordt geleverd met een frame, een reiswieg en een zitting, en onderscheidt zich door zijn opmerkelijke compactheid en lichte gewicht. De reiswieg weegt slechts 6,6 kg en is speciaal ontworpen om je pasgeboren baby het hoogste comfort te bieden. Als je kleintje uit de reiswieg begint te groeien, is het tijd om de zitting op het frame te plaatsen.

Verkrijgbaar bij

bol.com
Nieuwste Buggy Blogs

De Babyzen YOYO² Buggy kopen

Als je zoekt naar winkels waar de baby YOYO modellen in het assortiment zitten kom je uit op Babypark, Prenatal, Bol.com en Babydump. Vanzelfsprekend veranderen de webshops die deze producten aanbieden, wij proberen dit bij dit overzicht up-to-date te houden. Op het moment van schrijven zijn bovenstaande webshops in ieder de meest populaire winkels / webshops die Babyzen YOYO producten verkopen.

Ontdek zelf de Babyzen YOYO: de ultieme keuze voor ouders die op zoek zijn naar een compacte, lichte en gemakkelijk opvouwbare kinderwagen. Geschikt voor pasgeborenen en peuters, met handige functies zoals een omkeerbare zitting en ruime opbergmogelijkheden.

Alle Buggy Gidsen en Top 5 Rijtjes!