Goedkoop, opvouwbaar en lichtgewicht. De #1 Verkochte Buggy via Buggy.nl: De Hauck Sport voor € 54,99 via Amazon.nl

Goedkope buggy's

5x goede en goedkope buggy's die zeker het overwegen waard zijn!

De prijsverschillen tussen buggy’s kunnen behoorlijk zijn. Afhankelijk van wat je zoekt, kun je een buggy kopen van €30 tot ongeveer €525. De duurdere modellen zijn kwalitatiever en vaak uit te breiden met reiswieg en Maxi-Cosi houders. Hierdoor zijn ze vanaf de geboorte te gebruiken. Goedkope buggy modellen zijn daarentegen vaak eenvoudiger uitgevoerd en geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.
Een goedkope buggy kopen mensen vaak als troef achter de hand. Ze zijn vaak wat compacter en daardoor makkelijk mee te nemen. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon een mooie manier om te besparen op een dure aankoop. Want een dure buggy hoeft echt niet altijd nodig te zijn.
De onderstaande goedkope buggy’s zijn geselecteerd op prijs en voldoende goede reviews en beoordelingen.

1.

safety 1st buggy

Safety 1st Peps Buggy

Erg licht en ideaal voor onderweg

Deze Peps buggy van Safety 1st is een perfecte model als je op zoek bent naar een goedkope buggy. Het is dan ook de meest voordelige buggy die we op Buggy.nl hebben staan. De buggy is erg eenvoudig uitgevoerd en daardoor heel erg licht en behoorlijk compact. Door de zwenkwieltjes is de buggy lekker wendbaar en de 5-punts gordel zorgt ervoor dat je kindje goed blijft zitten. Deze buggy is ook beschikbaar als uitvoering met zonneklep. De buggy is ideaal als extra buggy voor bij de kinderwagen of als buggy die je standaard onderweg meeneemt.

Benieuwd naar andere modellen van Safety 1st? Kijk dan eens in het Safety 1st Buggy overzicht.

2.

cabino logo buggy

Cabino Multi buggy

Inclusief zonnekap en boodschappenmandje

De basic buggy van Cabino staat in deze lijst op plek nummer 2. De buggy is een klein beetje duurder dan de de Safety 1st Peps Buggy, maar biedt ook een beetje meer functionaliteiten. De Cabino buggy is met 5,2 kg erg licht en het model wordt inclusief boodschappenmand en zonnekap geleverd. Dus je krijgt best veel buggy buggy voor je geld. Verder beschikt deze buggy over zwenkwielen en een vijf-punts gordel.

3.

hauck buggy logo

Hauck Shopper Sport Buggy

Een populaire keuze

Deze Hauck Shopper Sport is bij veel mensen populair. Het is namelijk een behoorlijk volwaardige buggy voor een erg scherpe prijs. Hoewel de Hauck erg goedkoop is, biedt deze wel veel comfort en extra functionaliteiten. De buggy heeft een zonnekap, grote boodschappenmand, zwenkwielen, een extra beugel voor het zitje en zelfs de optie om er een reiswieg op te klikken. Waar de goedkopere modellen in deze lijst meer buggy's zijn voor onderweg, is dit al een behoorlijk volwaardige buggy! Dat is dan ook meteen de reden dat veel mensen voor deze buggy kiezen.

Benieuwd naar andere Hauck buggy's.

4.

Little world buggy logo

Little World Marlin Buggy

Met verstelbare rugleuning en voetensteun

De Marlin buggy van Little World is een buggy waarvan je de rugleuning helemaal naar achteren kunt laten zakken. Daarbij loopt de zitting door naar beneden waardoor de onderbenen goed ondersteund blijven. De zachte bekleding is eenvoudig schoon te houden. Het gewicht van 4,5 kg is erg laag en mede daardoor is de buggy handig voor onderweg. Met een prijs die doorgaans ligt tussen de €50,- en €60,- is deze goedkope buggy zeker het overwegen waard!

5.

safety 1st buggy

Safety 1st Slim Buggy

Beschikt over 4 standen en een ligstand

Naast de allergoedkoopste peps buggy biedt Safety 1st ook een iets duurder model. Deze vind je op plek 5. De Slim buggy heeft stevige bekleding en een aluminium frame. De zitting en rugleuning kan in 4 standen en biedt ook een volledige ligstand. Dankzij de vering in de wieltjes, zit het kindje comfortabeler. De goede prijs-kwaliteitsverhouding maakt deze 1st buggy een prima keuzeoptie.

5x een goede keuze!

Waarom zou je een goedkope buggy moeten kopen?

De juiste keuze voor een kinderwagen en/of buggy maakt je leven makkelijker. Het is wél verstandig om even goed na te denken over hoe je deze aankopen wilt doen. Het gaat namelijk vaak om flinke bedragen en door slim te kopen kun je hier echt wel wat op besparen.

In onze ervaring is de juiste buggy aankoop erg afhankelijk van je leefsituatie. Sommige mensen gebruiken een buggy intensief, terwijl bij sommige mensen de kinderen maar sporadisch in de buggy vervoert worden. Het is goed om na te gaan of je wel zoveel gebruik gaat maken van de buggy als je denkt.

  • Slaapt je kindje overdag niet zoveel meer?
  • Kan je kindje lange afstanden zelf lopen?
  • Heb je al een kinderwagen met zitje?

In die gevallen kan een goedkope buggy prima voldoen!

 

Een praktijkvoorbeeld:

Als je een duurdere kinderwagen hebt gekocht zit daar naast wieg ook vaak een zitje bij. Hierdoor zul je de wagen langer kunnen blijven gebruiken. Bij ons zit de kleine dame van 2 vaak nog gewoon in de kinderwagen. Een kleine goedkope buggy biedt dan een uitkomst om erbij te hebben voor als je onderweg bent, of voor kleine ritten. Vanaf een jaar of 3,5 zul je merken dat ze lopend toch best al afstanden kunnen afleggen en heb je eigenlijk geen dure buggy nodig. Je gebruikt de buggy dan enkel voor kleine stukjes en eventueel voor op reis. En dan heb je weinig aan een duur en kwalitatief model.

Bekijk ook: