Goedkoop, opvouwbaar en lichtgewicht. De #1 Verkochte Buggy via Buggy.nl: De Hauck Sport voor € 54,99 via Amazon.nl

De Beste Buggy

Wat zijn goede buggy's om te overwegen? We hebben er een aantal voor je geselecteerd!

De keuze voor de beste buggy van 2020 is afhankelijk van de leeftijd van jouw kind en de manier waarop je de buggy wil gebruiken. Daarnaast spelen de prijs en kwaliteit natuurlijk een rol. In dit artikel hebben we de beste buggy’s geselecteerd per categorie. Hoewel er natuurlijk ook andere buggy’s zijn die goed in jouw situatie kunnen passen, hopen we je in ieder geval een stuk op weg te helpen bij het maken van de juiste keuze!

Let op: Prijzen & Aanbod kan veranderen, dit zijn de populairste buggy's dus wees er snel bij. Ze zijn vaak uitverkocht

koelstra buggy logo

Koelstra Simba T4

Beste allround buggy

Wie bij webwinkels filtert op populaire buggy's komt al snel uit op de Koelstra Simba T4. Het is één van de best verkochte en beoordeelde buggy's bij verschillende webshops. De Koelstra Simba T4 scoort goed in de breedte door zijn veelzijdigheid. Het is een lichte en kwalitatieve buggy die je kunt aanschaffen voor een scherpe prijs. De Simba heeft een eigentijds design en is uitgevoerd met 8 wieldelen voor een verbeterde stabiliteit. De buggy klapt compact in volgens het paraplusysteem. Gemiddeld genomen is dit dus een goede keuze! Zijn er dan helemaal geen nadelen? Als we een nadeel zouden kunnen noemen is dat sommige (veel) duurdere modellen iets beter scoren op kwaliteit.

quinny buggy logo

Quiny Zapp Flex Plus Buggy

Beste combi-buggy (geschikt vanaf geboorte)

Eén hele populaire buggy op dit moment is de Quinny Zapp. Dat is niet zonder reden, want dit model is erg handig als je op zoek bent naar een buggy die jouw kindje kan vervoeren vanaf de geboorte. Het is namelijk een combi-buggy waarop je een reiswieg en Maxi cosi kunt zetten. Ook zonder de reiswieg is de buggy te gebruiken vanaf de geboorte. Het stoeltje is namelijk volledig horizontaal te gebruiken. Deze buggy is iets zwaarder dan veel andere buggy's, maar doordat je zo flexibel bent wat de leeftijd betreft is dit een erg populair model. Je kunt flink besparen door in plaats van een aparte kinderwagen en buggy, een alles-in-een buggy te kopen. Veel mensen kiezen hier dan ook voor.  Met ongeveer €100 extra kun je een ‘from-birth cocoon' kopen en voor €250,- extra een reiswieg. Met beide opties kun je je baby vervoeren in het buggy onderstel.

Hier vind je alle buggy's die geschikt zijn vanaf geboorte.

safety 1st buggy

Safety 1st Peps Buggy

Beste goedkope & eenvoudige buggy

Als je op zoek bent naar een buggy die je maar af en toe nodig hebt en eenvoudig in de achterbak van de auto wilt kunnen bewaren, dan is deze buggy zeker het overwegen waard. Deze zeer laag geprijsde buggy is handig om kleine kinderen af en toe kleine stukjes te vervoeren als de beentjes moe zijn. We zouden deze niet zozeer adviseren voor de echte kleintjes en de lange stukken waar ze ook nog wel eens in slaap kunnen vallen, maar vooral voor kortstondig en flexibel gebruik. Zeker mensen die een grote en kwalitatieve buggy hebben, zullen vaak gedacht hebben: “had ik maar even zo`n makkelijke kleine bij me vandaag”.

gb buggy logo

GB Pockit Buggy

Beste compacte buggy

De GB Pocket Plus buggy is een buggy die je zo ver in kunt klappen dat je deze mee kunt nemen in de bagagevakken in het vliegtuig. Met dit formaat heeft de buggy zelfs het Guinness Book of records gehaald! De buggy heeft een ingeklapt formaat van 30 x 18 x 35 cm en een gewicht van 4,9 kg. Vanaf 6 maanden kun je jouw kleine in deze buggy vervoeren. Een keerzijde van de opklapmechaniek is dat je dit niet in een handomdraai doet zoals bij sommige paraplu buggy’s. Daarnaast verlies de buggy door zijn lichte gewicht wat aan stabiliteit. Hij is dan ook  met name geschikt voor mensen die echt op zoek zijn naar iets compacts. Dan kun je eigenlijk niet om dit model heen.

Ben je op zoek naar meer kleine buggy's: Top 5 kleinste opvouwbare buggy's

quinny buggy logo

Quinny Yezz Buggy

Beste lichtgewicht buggy

Wil je een goede buggy die licht is en eenvoudig in te klappen, dan is de Quinny Yezz een hele goede keuze. Niet alleen qua design springt deze buggy eruit, ook qua gebruiksgemak is dit een hele goede optie. Het is de op twee na lichtste buggy van onze site, maar dankzij de voordelen van het inklapsysteem hebben we deze toch op nummer 1 gezet als het gaat om de beste lichtgewicht buggy. Het scheelt dan ook maar 200 gram met de lichtste variant. En dat is de Safety 1st peps Buggy.

Gewoon even neuzen tussen al onze lichtgewicht buggy's? Ga dan eens naar de shop en filter op lichtgewicht buggy's.

5x een goede keuze!

Hoe hebben we de beste buggy geselecteerd?

Natuurlijk hebben we zelf verstand van buggy’s, maar om tot de keuze voor de beste buggy te komen hebben we ruim 5 uur lang buggy’s geanalyseerd op tientallen verschillende websites. We hebben met name gelet op de best lopende modellen, goede beoordelingen van gebruikers en de kenmerken van de buggy zelf. Hierbij hebben we websites met veel beoordelingen bekeken, omdat de resultaten van veel websites met top 10 buggy’s lijstjes en beste buggy overzichten erg uit de lucht gegrepen leken te zijn. We konden hier wel een trend in ontdekken van een aantal goed scorende buggy merken en modellen. Dat waren de GB pocket Plus en de merken Koelstra en Quinny.

De juiste buggy keuze

Wil je een buggy waarmee je door de bossen kunt manoeuvreren alsof het niks is óf zoek je bijvoorbeeld een buggy die je in een handomdraai uit de achterbak haalt om nog even dat mooie kerkje op vakantie te bezoeken? Dan is het even goed vergelijken. Dit zijn namelijk al twee gebruikssituaties die om een totaal andere buggy vragen. In het eerste geval zoek je een buggy met grote en stabiele wielen, en in het tweede geval juist een kleine en compacte buggy. Bekijk daarom de beste buggy`s uit verschillende categorieën.

Bekijk ook: