Bekijk de beste Buggy's per merk: Hauck, MacLaren en Safety 1st.

regenhoes-voor-buggys

Regenhoes voor Buggy’s

In ons wisselvallige klimaat is een regenhoes voor je buggy of klimaat uitermate belangrijk. Je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele weersveranderingen en kan altijd met je oogappel op pad. De regenhoes beschermt je baby tegen kou en regen, terwijl hij niets van zijn bewegingsvrijheid moet inleveren. Een regenhoes is een echte must, je zal er onwijs veel plezier van hebben.

Regenhoezen in verschillende varianten

Regenhoezen voor buggy's en kinderwagens bestaan in allerlei soorten. Ze zijn meestal transparant voor een makkelijke communicatie met je baby. Je kan ze echter ook in kleur vinden, waarbij de baby nog steeds onder een transparant gedeelte zit. Gekleurde regenhoezen kunnen als voordeel hebben dat het de veiligheid ten goede komt doordat er reflecterende elementen op geplaatst worden. Zeker interessant voor een avondwandeling. Verder zijn regenhoezen zo ontworpen dat je ze snel en handig kan monteren, vaak met een rits. Je verliest geen tijd en je kan ze ook makkelijk afnemen eens de regenbui voorbij is.

De regenhoezen zijn helemaal op ons wisselvallig klimaat afgestemd. Ze bieden verder niet alleen bescherming tegen kou en regen. De onderste hoeken zijn voorzien van elastiek waardoor je ook meteen tegen de wind beschermd bent. Elke regenhoes heeft ventilatiegaten die ervoor zorgen dat je kind het niet benauwd krijgt. Een voorbeeld is bijvoorbeeld deze Hauck regenhoes.

Deze luchtgaten zijn klein genoeg om de regen tegen te houden maar groot genoeg om lucht door te laten. Een moeder moet altijd kunnen communiceren met haar kindje. Hiervoor zijn er speciale regenhoezen met een kijkvenster. Hierdoor kan je eenvoudig contact maken met het kind zonder de hoes te verwijderen. Er is vaak een soort van luifel aanwezig zodat de regen niet binnen kan, ook al is het kijkvenster open.

Universele Regenhoezen

Bij sommige buggy's worden regenhoezen standaard meegeleverd. Deze hoezen komen meestal slechts in een enkel formaat en zijn duurder. Populair zijn daarom de universele regenhoezen die op elke buggy passen. Iets goedkoper en je vindt ze in allerlei vormen en formaten. Over de kwaliteit van een universele regenhoes hoef je niet te twijfelen. De regenhoezen zijn zo ontworpen dat ze perfect op je kinderwagen passen. Heb je meerdere kinderen? Wil je de regenhoes samen met iemand delen? Dit kan allemaal met een universele regenhoes.

Bij de populairste regenhoezen behoren de universele regenhoezen van Topmark en Jollein. Topmark heeft als voordeel dat er een handig rits om de voorzijde zit, zodat je de hoes kan openmaken als het even wat minder regent. Perfect voor wisselvallige dagen. Deze komt ook met een mooi en handig draagtasje. De universele regenhoezen van jollein zijn niet alleen voor buggy's en kinderwagens geschikt, je kan ze ook om autostoeltjes vast maken. Kan je de hoes lekker voor beide zitjes gebruiken.

Reer-regenhoesVoor grote modellen raden we je de regenhoezen van Jippies XL aan. Zeer handig voor kinderwagens met een zonnekap bijvoorbeeld. Voor dubbele buggy's en kinderwagens raden we je de universele regenhoes van Reer aan, het grote kijkraam is hun blikvanger.

Zoals je ziet is de regenhoes een onmisbaar onderdeel van de buggy, zeker in dat onvoorspelbare klimaat van ons. Je kan altijd op pad met je baby, onder welke weersomstandigheden dan ook. Je baby zal perfect beschermd worden tegen weer en wind. Regenhoezen zijn handig en snel te monteren. Er zijn allerlei mogelijkheden zodat de regenhoes perfect bij jouw wensen en situatie past. Twijfel niet en neem een regenhoes bij de aankoop van je buggy.

Veilig beschermd onder zijn of haar hoes, hoef je je geen zorgen te maken over je kindje. Terwijl jij wandelt, zal je baby vast blij en ontspannen aankijken. Het geluid van de regen vindt hij of zij misschien nog grappig ook. Bang voor de kou? Met een voetenzak en een dekentje ben je helemaal zeker dat je baby warm en knus zal genieten van jullie wandeling!

Andere dingen waar je aan moet denken bij de aanschaf van een buggy? Bekijk dan eens deze post over wat je moet weten als een buggy koopt.

Comments

Laat een reactie achter